top of page
  • «Ця книга є однією з трьох, без перебільшення, фундаментальних праць упорядником та ініціатором виходу в світ яких є Ігор Іваньков – заступник голови Галицького Братства вояків дивізії «Галичина».
    Книга містить біографічні спогади вісімнадцяти вояків дивізії «Галичина», написані ними особисто, або зібрані та впорядковані з різних інтерв’ю та статті-передмови від упорядника у яких він наводить власні рефлексії від спілкування з кожним з цих людей.
    Книга багато ілюстрована художником Олегом Кіналем та містить велику кількість архівних фото з життя, бойового шляху і таборів для репресованих, куди радянська влада відправляла тих, хто потрапив в полон на полі бою, або був заарештований НКВС чи СМЕРШ. Розповіді про побут та життя в міжвоєнній Україні, взаємовідносини з поляками, прихід обдертих та завошивлених «визволітєлєй», про взаємовідносини з ОУН та УПА відкидають назад майже на століття і заглиблюють в трагедію і звитягу бездержавного народу. Кинута в плавильний котел Другої світової Україна боролась за виживання в лещатах наддержав і, як виявилось, не даремно, адже сьогодні Україна є!
    Разом з тим книга про перемогу, а не про поразку. «Я знав на що йду!», «Ми були готові до всього!», «Ні про що не шкодую…» - основний мотив спогадів. Рекомендую!».
    Юрій Руф.

    Книга Йшла дивізія...

    600,00₴Ціна
    Залишилося всього 4
    • Друковані видання належної якості не підлягають обміну, поверненню.

    • Терміни обробки замовлення інтернет-магазином зазвичай до 3 днів. У разі більших термінів обробки замовлення менеджер з підтримки клієнтів повідомить вам про це. У разі передзамовлення менеджер з підтримки клієнтів надасть орієнтовну дату готовності замовлення.

       

      Доставка по Україні «Новою поштою»

      Ми доставляємо замовлення по Україні за допомогою служби доставки «Нова Пошта». Ви можете вибрати доставку на відділення, в поштомат або за адресою (аналог класичної кур’єрської доставки).

      У більшість населених пунктів України доставка здійснюється компанією лише за 1 день. Вартість доставки – згідно з тарифами «Нова Пошта».

       

      Самовивіз

      Ви можете здійснити самовивіз із магазину «Campus», який знаходиться за адресою - м.Львів, проспект Червоної Калини, 64.

      Графік роботи магазину:

      Понеділок - пʼятниця⎜10:00 - 19:00

      Субота⎜10:00 - 16:00

      Ваше замовлення буде зарезервовано протягом трьох днів (не враховуючи дати оформлення замовлення). Якщо ви бажаєте продовжити термін резерву, будь ласка, зв’яжіться з нами найзручнішим для вас способом.

      Адреси та контактні телефони розміщені на сторінці «Контакти».

       

      Міжнародна доставка

      Здійснюється службою «Укрпошта».

      Вартість та термін міжнародної доставки розраховується менеджером після оформлення замовлення.

      Міжнародні відправлення можуть підлягати обов’язковому розмитненню у країні призначення. Будь ласка, вивчіть питання щодо ліміту на безмитну доставку посилок з-за кордону та умовами розмитнення заздалегідь, тому що ми не покриваємо вартість розмитнення та не повертаємо кошти за розмитнення. Відмова від вже відправленої посилки через небажання розмитнювати її означає, що кошти, сплачені за доставку замовлення, поверненню не підлягають і клієнту будуть повернуті кошти саме за оплату товарів.

      Ми виконуємо доставку у всі країни світу крім росії та білорусі.

    Рекомендовані позиції

    bottom of page